QUI FARÀ SONAR EL TABAL?


Què oferim?

El taller d’hora i quart de durada està dividit en dues parts:

A la primera, l’alumnat podrà gaudir veient les comparses de l’Exposició de la Patum. En aquesta visita guiada, descobriran els orígens de la festa, com ballen les comparses i algunes curiositats i sorpreses que els estaran esperant al llarg del recorregut

L’altra part consisteix en la realització del Taller interactiu en que l’alumnat haurà de seguir un seguit de pistes que rebran per part de les diferents comparses. Cada una d’elles els plantejarà una repte que si el superen, podran desxifrar l’enigma que serà l’origen del taller.

L’activitat està pensada i dissenyada tenint en compte l’interès dels infants per tal que pugui ser educativa i divulgadora de la festa Berguedana, i a més resulti un joc atractiu i motivador per a tothom qui hi participa.

 

A qui va dirigit?

Està pensat per a alumnes de 1r a 6è de primària que hagin vist la Patum o la descobreixin per primera vegada. Ambdós casos es pretén que puguin viure la Patum com si fossin a la Plaça de Sant Pere i interactuïn amb les comparses perquè es se sentin els protagonistes de la festa.
A més, el caràcter motivador i enigmàtic del taller, els farà mantenir l’emoció fins al final.

 

Quan es durà a terme?

El taller organitzat per la Patum Infantil estarà disponible:

Cada matí de dilluns a divendres del 23 de gener al 17 de març del 2023.

Per a les reserves s’haurà d’escollir un dels dos torns.

1r Torn: 9:00 a 10:15
2n Torn: 10:30 a 11:45

EXEMPLE: Si sou una escola de dues línies i voleu venir amb un curs, la classe A hauria de reservar el 1r torn i la classe B el 2n torn.

Fes la teva reserva, clicant aquí.

 

A on es fa el taller?

Per qualsevol dubte es pot posar en contacte amb nosaltres a través del correu:

info@patuminfantil.cat